Een opgezette buik? Slimme Truc Biedt oplossing…

Heb jij soms last van:

Last van een dikke opgezette buik? Leg je er niet bij neer maar doe er wat aan...
Last van een dikke opgezette buik? Leg je er niet bij neer maar doe er wat aan…
  • een dikke opgezette buik
  • opgezwollen maag en darmen
  • winderigheid

Dan doe je er goed aan dit kort artikel te lezen zodat jij exact weet wat je vandaag hier aan kan doen! 

Meestal ontstaat het kort na het eten van een lekkere maaltijd. Je weet wel, een goeie pasta met daarna een frisse pint of een bakje friet met een ice tea…

Je buik zwelt op als een opgeblazen ballon en het minste tikje of extra druk op je buik voelt oncomfortabel aan. Je t-shirt begint te spannen en ja het lijkt of je A) een dikke bierbuik hebt of B) je 6 maand verder bent in je zwangerschap. Tijd voor verandering!

Hoe ontstaat een opgezette buik?

De oorzaak van een opgezette buik is vrij simpel: voeding die niet tijdig verteerd wordt. Hierdoor gaat deze voeding rotten in de maag en darmen en ontstaat er massa’s gas en lucht, die vast zit in de maag en darmen.

Het moet er ooit eens uitkomen en dan heb je te maken met afschuwelijke winderigheid vaak met een geurtje aan.

De reden waarom voeding niet tijdig verteerd wordt kan sterk variëren. Meestal worden er voedingsmiddelen gegeten die al slecht verteerd worden. Denk maar aan zuivelproducten zoals melk, kaas, room en yoghurt. Of graanproducten met gluten in. Pasta, brood en pizza zijn slechts enkele voordelen.

zuivel bevat moeilijk verteerbare eiwitten zoals caseïne
zuivel bevat moeilijk verteerbare eiwitten zoals caseïne

Deze voedingsmiddelen zijn moeilijk verteerbaar en zullen daarom snel voor een opgezette buik zorgen. Ook voeding met veel gist in zoals pinda noten, tofu, soja burgers en champignons rotten snel in de maag en darmen.

Verder zijn er ook nog voedselintoleranties die voor een opgezette buik zorgen. Een voedselintolerantie ontstaat wanneer iemand te weinig enzymen aanmaakt en daardoor automatisch last zal hebben van rotten voeding met een opgezette buik als resultaat.

Wat kun je doen aan voedselintoleranties? Simpel, het tekort aan verteringsenzymen opvangen door een goed supplement met een variatie van verteringsenzymen. Digestive Enzyme Complex is hier het perfecte voorbeeld van. 1 Capsule voor elke maaltijd en een opgezette buik blijft weg. klik hier voor meer informatie.

Hoe een opgezette buik behandelen?

Het beste is om moeilijk verteerbare voeding die snel gaat rotten te beperken. Dus volg volgende tips op om een opgezette buik te voorkomen:

  • eet minder graanproducten
  • vermijd zuivel compleet en vervang het door geitenmelk en geitenkaas
  • vermijd pinda noten
  • pas op met tofu en soja producten
  • beperk champignons doordat ze snel rotten
  • drink niet te veel na je maaltijd, wel ervoor

Als je bovenstaande tips opvolgt zul je al dag en nacht verschil zien. Minder last van een opgezette buik waardoor je die zwangerschapskledij terug in de kast kan hangen. Maar mocht je liever niet te veel aan je dieet veranderen dan kun je volgend middel testen…

Snel en veilig middel tegen een vieze opgezette buik

Natuurlijk zijn er middelen om een opgezette buik aan te pakken. Het meest effectieve en bij de hand liggend middel zijn extra verteringsenzymen. Dit is een veilig supplement welke je voor elke maaltijd inneemt.

Zo krijgen je maag en darmen een extra steun om je voeding te verteren. Voeding zal goed verteerd worden en een opgezette buik en winderigheid worden vermeden. Zo vermijd je pijn en pas je in je kledij! Klik hier om de verteringsenzymen te ontdekken.

Groeten en veel liefs!

Het Nutricolon Team

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veertien − 2 =

error: Content is protected by the EU Copyright law Directive 2006/115/EC !!