Last Van Een Lastige Spijsvertering Met Kwaaltjes Zoals Winderigheid En Een Opgeblazen Gevoel? Dit Is Hoe Nancy Haar Spijsvertering Bevordert...


Hey,


Ik ben Nancy, moeder van 2, gelukkig getrouwd en vol van energie.


Sinds enkele jaren had ik bijna dagelijks last van een lastige maag en darmen. Mijn vertering verliep niet meer zoals vroeger en ik kreeg steevast te maken met kwaaltjes zoals een opgezette buik en flatulentie.


In de ochtend kreeg ik moeilijk mijn ontbijt binnen en het voelde alsof er een baksteen in mijn maag lag. Na mijn maaltijden had ik dan weer last van 'rare' darmgeluiden. Kort daarna kwam een opgeblazen gevoel opdagen en vaak geregeld ook winderigheid.


In dit kort artikel zal je mijn ervaringen met een plantaardig middel ontdekken voor de spijsvertering en hoe ook jij jouw spijsvertering kan bevorderen zodat je geen of minder last hebt van ongewenste darmklachten.


De oorzaken van darmklachten zoals winderigheid en een opgezette buik


Wanneer je last hebt van darmklachten is het verstandig om na te kijken wat mogelijke oorzaken zijn voor jouw darmklachten.


De meest voorkomende oorzaken van flatulentie en een opgeblazen buik zijn voedselintoleranties (zuivel, gluten, eieren), te hoge consumptie van suikers en een tekort aan maagzuur en verteringsenzymen.


Zelf ben ik enkele jaren geleden gestart met het vermijden van zuivel en graanproducten. Dit hielp maar ik had nog steeds last van winderigheid en een opgeblazen gevoel na het eten.


Vandaar dat ik verder ben gaan zoeken naar een oplossing voor mijn darmklachten.


Toen stootte ik op enkele studies en onderzoek van Dr Dahlman en Dr Steven Wright, welke beiden de inname van verteringsenzymen aanraden indien iemand last heeft van darmklachten en kwaaltjes.


Inmiddels worden door veel experts en voedingsdeskundigen verteringsenzymen aangewezen door de positieve en unieke werking op de spijsvertering.


Dagelijks 1 capsule voor elke maaltijd helpt volgens experts de spijsvertering te bevorderen waardoor darmklachten zoals winderigheid en een opgeblazen gevoel voorkomen worden.


Waarom verteringsenzymen een belangrijke rol spelen voor onze spijsvertering


Verteringsenzymen zijn een normaal onderdeel van onze spijsvertering. Ze helpen onze voeding te verteren en ontbinden zodat ons lichaam voldoende bouwstoffen en energie heeft om de dag door te komen.


Onderzoek toont aan dat de aanmaak van verteringsenzymen in ons lichaam hard daalt vanaf de leeftijd van 40 jaar. Sterker zelfs, op ons 40ste levensjaar maakt ons lichaam nog slechts de helft zoveel verteringsenzymen aan dan op ons 20ste levensjaar!


Dit kan een verklaring en oorzaak zijn waarom we te maken krijgen met kwaaltjes zoals een opgezette buik en winderigheid.


Digestive Enzyme Complex van Nutricolon is een uitstekend middel om de spijsvertering te bevorderen en wordt hoog aangeprezen door vele experts en voedingscoaches. Op de website van Nutricolon staan heel wat positieve klantervaringen dus besloot ik om dit product uit te gaan testen.


Om te beginnen ging ik het internet op om meer informatie over verteringsenzymen te zoeken. Hoewel er veel van deze producten te vinden waren, was er maar 1 product in het bijzonder (Digestive Enzyme Complex van Nutricolon) die alle werkzame ingrediënten combineert tot één formule en opvallend veel goede recensies en feedback kreeg over de kwaliteit en betrouwbaarheid.


Het verschil met andere enzym producten en Nutricolon is dat Nutricolon een all-in-one oplossing/product heeft ontwikkeld met heel wat verschillende soorten enzymen, die elk een verschillende voedselcategorie helpt te verteren.


Veel producten bevatten enkel alvleesklier enzymen en meestal zijn deze nog eens laag gedoseerd en van lage kwaliteit waardoor ze geen effect hebben…


Bovendien zijn de ingrediënten van Nutricolon wetenschappelijk onderbouwd. Elk enzym is onderbouwd met verschillende studies welke aantonen dat het enzym ook een positief effect heeft op onze vertering.


Nutricolon bevat geen vulmiddelen (ingrediënten zonder wetenschappelijk bewezen werking). Veel merken gebruiken vulmiddelen en ingrediënten zonder wetenschappelijk bewezen werking om hun capsules te vullen. Nutricolon doet dit niet.


Ook zijn de doseringen van de enzymen van Nutricolon hoog gedoseerd zodat ze ook effect hebben en dat voel je! Elk enzym is van plantaardige oorsprong, dus geen dierlijke ingrediënten, wat de werking van dit product ten goede komt.


De reden waarom ik voor Digestive Enzyme Complex van Nutricolon gekozen heb, is hun uitgebreide formule aan verteringsenzymen, hun hoog gedoseerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit en door de vele positieve ervaringen op hun website.


Sceptisch


Ik was behoorlijk sceptisch maar wilde zelf ondervinden of dit product echt zo goed was zoals in al die recensies stonden. Ik had al heel wat geprobeerd tegen een opgeblazen gevoel en winderigheid zoals gemberthee, pepermuntolie, aloë vera, verschillende detoxen maar niks bleek te helpen.


Heel wat studies en experten zoals artsen en voedingsdeskundigen zijn lovend over de werking van verteringsenzymen op de spijsvertering. De enzymen helpen bij de vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten.


Hierdoor wordt de ingenomen voeding beter verteerd en is er minder kans op gasvorming in de darmen door rotting. Met als resultaat dat winderigheid en een opgezette buik voorkomen worden.


Aangezien ze een 30 dagen geld terug garantie aanbieden, had ik geen risico en ben ik overgegaan tot een bestelling.


Na mijn bestelling ontving ik de volgende dag mijn pakket met 1 potje Nutricolon. Klaar om het uit te testen…


Mijn bevindingen


Ik was enorm verbaasd door de snelle werking van deze enzymen. De eerste dag voelde ik al een verschil. Normaal ontvang ik kort na mijn maaltijden darmrommelingen en doet mijn buik lastig.


Met de inname van de enzymen was mijn buik en darm rustig. Ook viel mijn pasta goed en moest ik niet kort na mijn maaltijd naar het toilet. Normaal gezien moet ik steevast naar het toilet binnen 30 minuten na mijn maaltijd.


Na het eten van brood heb ik altijd een opgeblazen buik. Voor ik nu brood ga eten neem ik 1 capsule van digestive enzyme Complex en tot verbazing heb ik zelden nog last van een opgezette buik. Iedereen is anders en resultaten verschillen van persoon tot persoon maar voor mij werkt het alvast prima.


Ook is mijn humeur beter. Doordat ik nu een normaal stoelgangspatroon heb (smorgens en savonds naar het groot toilet), ben ik minder prikkelbaar en gewoon happy doorheen de dag.


Zeg nu eens zelf, last hebben van winderigheid en flatulentie maakt mij niet gelukkig…


Mijn conclusie:


Ik ben zeer tevreden dat ik dit product een kans gegeven heb. Mocht je niet zeker zijn of het voor jou zal werken kun je het uitproberen. Het product is wetenschappelijk onderbouwd, neem even een kijkje op hun website. Daar vind je heel wat wetenschappelijke studies terug die de werking van het product onderbouwen.


Het product werkt snel en de enzymen bevorderen de spijsvertering. Hierdoor voorkom je winderigheid, opgeblazen gevoel en andere darmklachten.


Het is een 100% plantaardig product zonder nadelen. Ik combineer het ook prima met mijn vitamine pillen en andere supplementen.


Ik ben alvast fan en ga het blijven gebruiken. Het is wel belangrijk dat je de enzymen inneemt voor ELKE maaltijd. Zoniet, zullen je resultaten niet optimaal zijn.


Momenteel is er een aanbieding waarbij je het product kan testen aan een mooie korting. Mocht je interesse hebben, kun je via onderstaande groene knop meer over deze oplossing lezen.

Nancy deelt haar positieve resultaten van een zeer populair en effectief plantaardig middel voor de spijsvertering. De resultaten waren op z’n minst verrassend. Via dit artikel deelt Nancy haar bevindingen met dit product.

error: Content is protected by the EU Copyright law Directive 2006/115/EC !!