Onthuld... Waarom We Last Krijgen Van Darmklachten Zoals Winderigheid En Een Opgezette Buik (en wat je hier vandaag nog aan kan doen)

Hey, Wouter Schatteman hier. Hoofd van de Scientific Research afdeling van Nutricolon met belangrijk nieuws!


Velen onder ons ontvangen op een bepaalde leeftijd steeds vaker en frequenter darmklachten. Denk aan een zware maag, oprispingen, winderigheid en een opgeblazen gevoel.


Maar wist je dat vele gezondheidsexperten verteringsenzymen aanraden voor een betere spijsvertering? En het is geen verassing dat verteringsenzymen de sleutel zijn voor een gezond en goed functionerend maag-en darmstelsel.


Ze helpen voedingsmiddelen zoals eiwitten, koolhydraten en vetten te verteren en op te nemen.


Je kunt het vergelijken met kleine bouwvakkers die je voeding in minuscule deeltjes omzetten zodat ons lichaam onze voeding kan gebruiken als energie en bouwstoffen.


Hier is het grote probleem...


Ons Lichaam Maakt Minder Verteringsenzymen Aan Naarmate We Ouder Worden...

Wanneer we de leeftijd hebben genoten van 40 jaar produceert ons lichaam nog slechts DE HELFT zoveel verteringsenzymen zoals maagzuur dan wanneer we 20 jaar waren! En de productie van verteringsenzymen daalt jaar na jaar!


Hierdoor krijgt ons verteringsstelsel het lastig en wordt voeding niet tijdig verteerd waardoor extra gassen ontstaan. Deze gassen stapelen zich op en kunnen buikkrampen, winderigheid en een opgeblazen gevoel veroorzaken.


Clinique des Maladies de l'Appareil Digestif et de la Nutrition, Hôpital Sainte-Marguerite, Marseille, France. 1991


In het kort, de jaar-na-jaar dalende productie van verteringsenzymen is een belangrijke oorzaak waarom personen last krijgen van kwaaltjes zoals winderigheid en een opgezette buik.


Dit betekent echter niet dat je hier niks aan kan doen!


Het goede nieuws is dat jij de natuurlijke daling van verteringsenzymen kan compenseren door extra verteringsenzymen in te nemen.


Zo voorkom je dat je voeding slecht en onvoldoende verteerd wordt door een verzwakt spijsverteringstelsel, waardoor je minder snel last zal hebben van winderigheid, opgeblazen gevoel en andere maag-en darmklachten.


Maar let op: de meeste verteringsenzym supplementen op de markt werken voor geen meter! Ze bieden letterlijk geen meerwaarde doordat de ingrediënten van lage kwaliteit zijn en veels te laag gedoseerd... En dan nog niet gesproken over de vele vulmiddelen die ze gebruiken...


Als jij jouw spijsvertering wenst te verbeteren zodat je minder snel last krijgt van ongewenste kwaaltjes raad ik jou aan om via onderstaande groene knop de 5-seconden hack voor de bevordering van jouw spijsvertering te ontdekken en uit te proberen.