“Last Van Winderigheid? Ontdek Dit Veilig En Natuurlijk Middel

Het is geen pretje om met winderigheid rond te lopen. Winderigheid kan hevig de kwaliteit van je leven aantasten. Als je deze pagina leest, dan ben jij het waarschijnlijk beu om…

 • gebukt te leven onder schaamte omdat je vaak last hebt van winderigheid wanneer je met je vrienden/collega’s aan tafel zit
 • winden op te houden wanneer je bij andere mensen bent
 • geplaagd te worden door winderigheid die vaak nog eens een verschrikkelijke geur heeft ook…
 • opmerkingen te krijgen van kennissen of vrienden dat je te veel winden laat (indien ze dit weten)

Heb jij last van één of meerdere bovenstaande klachten, dan doe je er goed aan deze pagina aandachtig te lezen. Lees ELK woord zodat je eens en voor altijd komaf kunt maken met winderigheid.

“Herken Jij Jezelf Hier In?”

Normaal gezien zou je geen klachten mogen ontvangen na het eten van een deugddoende maaltijd. Maar wanneer je winderigheid ondervindt, dan is dit een teken dat je lichaam het moeilijk heeft bij de vertering van je voeding.

Ik moet je niet vertellen hoe frustrerend en gênant het is om met winderigheid en andere darmklachten rond te lopen! Winderigheid kan zelfs zo gênant zijn dat het je sociale leven verstoord. Sommige mensen hebben heel de dag last van winderigheid en gaan zich hierdoor isoleren van de buitenwereld. Het is natuurlijk mega gênant wanneer je aan tafel zit bij familie en stinkende winden de avond gaan verpesten. En eens ze weten wie deze winden produceert, word je er niet populairder op…

Wanneer je aan tafel last hebt van stinkende winderigheid kan het je medemens regelrecht storen. Om de 2 minuten van tafel te gaan om in isolatie winden te laten is allesbehalve comfortabel en prettig. Je herkent vast wel de situatie.

“gelukkig Is Er Een Oplossing Tegen Winderigheid En Hoef Jij Er Niet Met Te Leven!”

Wij van Nutricolon focussen ons dag en nacht op het ontwikkelen van oplossingen die onze klanten een beter leven geven zonder winderigheid. Digestive Enzyme Complex heeft als doel om de vertering een duw in de rug te geven zodat darmklachten zoals winderigheid vermeden worden [2]. Maak kennis met een complexe mix van uiterst kwalitatieve verteringsenzymen, gekeurd door de Belgische en Europese voedselagentschap! (PL_AS 2314/1)

De bron van onze ingrediënten zijn van TOP kwaliteit! Klachten verminderen bij velen al na de eerste inname van digestive enzyme complex!

“Kenmerken Digestive Enzyme Complex”
 • Unieke en krachtige formule
 • Klinisch bewezen werking [2]
 • Makkelijk in te nemen (vegetarische capsules)
 • Directe werking vanaf de eerste inname
 • Maakt een einde aan buikkrampen, opgeblazen gevoel, darmgeluiden en winderigheid! [2] [3]
 • Geniet van een vlekkeloze vertering [5]
 • Verbetert de stoelgang [2] [3]
 • Betere opname van voedingsstoffen [1] [4] [5]
 • goed gekeurd door het zéér strenge Europese en Belgische voedselagentschap (bevat notificatienummer PL_AS 2314/1))
De werking van Digestive Enzyme Complex is wetenschappelijk bewezen. Klik op de cijfers tussen haakjes om de wetenschappelijke studies te bekijken. Resultaten kunnen per persoon verschillen, voor meer informatie klik hier

Digestive Enzyme Complex is waarschijnlijk het beste verteringsenzym supplement op de markt van de hoogste kwaliteit en wordt verkocht in heel Europa!

“Ingrediënten”

Digestive Enzyme Complex bevat een krachtige en unieke mix van ingrediënten zoals…

Betaïne HCL: Vervaardigd uit de potente rode biet en zorgt voor een betere maagwerking waardoor eiwitten beter verteerd en ontbonden worden.

 

 

Bromelain: Dit wordt grotendeels gemaakt van de vrucht van ananas en zorgt voor een effectieve vertering van vezels, groenten en fruit.

 

 

 

Cellulase: de basis van een goede vertering start in de mond waar zetmeel wordt verteerd. De inname van veel zetmeel en ruwe vezels zorgt voor darmklachten… Cellulase heeft als doel om vooral zetmeel, suikers en vezels te verteren. Hierdoor krijgt de vertering van graanproducten, peulvruchten en suikers een duwtje in de rug.

 

 

Alvleesklier enzymen: de belangrijkste stap in het verteringsproces is de tussenkomst van de alvleesklier. Onvoldoende alvleesklierenzymen zorgen voor voedselintoleranties en daarom is het aan te raden om extra alvleesklier enzymen zoals protease, lipase en amylase in te nemen [7]. Deze enzymen verteren zowel eiwitten, koolhydraten als vetten. Jawel, Digestive Enzyme Complex bevat ook deze ingrediënten!

 

Lactase: melksuikers worden vaak niet goed verteerd. Lactose (melksuikers) zullen daarom rotten en voor winderigheid, buikkrampen en opgeblazen gevoel zorgen [6]. Extra lactase voorkomt dat melksuikers slecht worden verteerd [7].

 

 

“Hoe Werkt Digestive Enzyme Complex?”

Wanneer wij eten, wordt onze voeding verteerd door speeksel, maagzuur, alvleesklier enzymen en nog enkele andere lichaamssappen zoals gal. Door ouderdom verminderd de aanmaak van deze lichaamssappen waardoor onze vetering automatisch verslecht [8]. Daardoor kunnen klachten zoals opgeblazen gevoel, buikkrampen, darm rommelingen en winderigheid ontstaan.

Hier komt Digestive Enzyme Complex goed van pas. Dit uniek supplement bevat een krachtige en uitgebalanceerde mix van verteringsenzymen waardoor onze vertering een serieus duwtje in de rug krijgt. Zo voorkomt u winderigheid na het eten [2][3].

Slechts 1 capsule voor de maaltijd met water is voldoende om uw maaltijd te helpen verteren. De resultaten kunnen verbluffend zijn! Niet alleen zul je winderigheid voorkomen [2]. Ook zal uw voeding beter opgenomen worden waardoor uw lichaam beter kan functioneren [4]. Betere concentratie, betere slaap, minder spierpijn zijn slechts enkele van de voordelen van een betere vertering!

De werking van Digestive Enzyme Complex is wetenschappelijk bewezen. Klik op de cijfers tussen haakjes om de wetenschappelijke studies te bekijken. Resultaten kunnen per persoon verschillen, voor meer informatie klik hier
“Voor Wie Is Digestive Enzyme Complex Geschikt?”

Vooral voor personen die last hebben van onderstaande klachten:

 • Darmklachten
 • Opgezette buik of opgeblazen buik
 • Prikkelbare darmen (PDS)
 • winderigheid
 • borrelende darmen
 • Buikkrampen
 • Personen die hun galblaas hebben laten verwijderen
 • Personen met een verstoorde darmflora (dysbiose)
 • onregelmatige stoelgang
“Hoeveel Heeft U Over Voor Een Leven Zonder Gênante Winderigheid?”

Denk even goed na wat het jou waard zou zijn om geen last meer te hebben van winderigheid.

Sluit je ogen en denk even wat het je waard is zonder gênante winderigheid te leven. Hoe goed zou jij je voelen als je deze gênante momenten aan tafel wanneer je windjes moet ophouden, niet meer zou hebben? Geen momenten meer dat je bang bent dat de mensen om je heen zullen ontdekken dat je last hebt van winderigheid!

Denk even wat voor vrijheid je zal hebben wanneer je niet meer bang hoeft te zijn voor winderigheid en de bijkomende stank wanneer je aan tafel zit met je familie of vrienden. Geen windjes meer tijdens het gezellige diner, waar je voor gaat schamen. Zie jezelf glimlachen wanneer je tijdens een gezellig avondje uit geen schaamte en last meer hebt van deze klachten. Je leeft volop!

Is dit niet exact wat jij wilt? Korte metten maken met winderigheid.

Wel, sommige artsen schrijven gevaarlijke medicatie voor om winderigheid tegen te gaan. Deze hebben hun nadelen en kosten je gemakkelijk €40 per maand, indien je ze dagelijks inneemt.

Ook kun je een zeer streng dieet gaan volgen zonder zuivel, gluten, kruiden, frisdranken en dergelijke. Dit werkt vaak goed maar het kost heel wat geld om glutenvrije voeding en zuivelvrij te gaan eten! Nog niet gesproken van de moeite die je hier voor moet doen en het verlies van kwaliteit in je leven…

Wanneer je Digestive Enzyme Complex gaat gebruiken, zal je geen last hebben van nadelen en hoef je geen streng dieet te volgen. Gewoon een capsule voor elke maaltijd en weg klachten.

En als je vandaag beslist om Digestive Enzyme Complex een kans te geven (waar je geen spijt van zult hebben) krijg je nog eens een fikse korting ook van maar liefst 40%! Je investering in je gezondheid is niet €49.99 maar tijdelijk €29.99! Inclusief verzendkosten. Dus waar wacht je nog op?

“De Harde Realiteit”

De realiteit is dat jij je geld toch uitgeeft. Dat is normaal. Aan wat, dat is jouw keuze. Je kunt ervoor kiezen om honderden euro’s aan fancy gadgets zoals Iphones en kleren uit te geven, duizenden euro’s aan exotische reizen en hiervoor krijg je een hoop fun voor in terug. Dus waarom zou je geen kleine investering in je gezondheid maken van €29.99 die voor heel wat gemak en nog meer fun zal zorgen?

Als je meer dan duizend euro aan een reis uitgeeft, 500 euro aan een telefoon en 100 euro voor een paar schoenen ga je versteld staan van de hogere levenskwaliteit die je zal krijgen wanneer je Digestive Enzyme Complex gaat proberen! Weg met die oncomfortabele momenten door ongewenste winderigheid!

Denk even na hoeveel jij momenteel uitgeeft aan je TV! Je hebt vast en zeker een abonnement voor digitale TV. King Kong pakket of hoe het ook noemt tegenwoordig… Hier betaal je met gemak €70 voor als je nog eens internet bijneemt. Op een jaar kost dit je maar liefst €840! Om wat te facebooken, filmpjes op youtube te bekijken… Met andere woorden, €840 euro per jaar vaar wat fun.

Is het dan niet logisch dat je een klein bedrag in je gezondheid investeert zodat je een VEEL comfortabel leven kan leiden zonder winderigheid?

Met 1 potje digestive enzyme complex doe je 1 maand. Dus dat kost je slechts €0.95 per dag om zonder die vieze klachten te leven! Dit is de kostprijs van een pistolé!

“Bewijs dat het werk…”

Bovenstaand vindt u slechts enkele resultaten van onze klanten. Resultaten kunnen per persoon verschillen, voor meer informatie klik hier
“Zo Kan Jouw Leven Eruit Zien…”

Laten we even een kijkje in jouw toekomst nemen…

Je staat uitgerust op. Je hebt genoten van een weldoende nacht slaap zonder dat je wakker bent geworden omdat je last had van winderigheid. Je kijkt snel even naar buiten en ziet een hemelsblauwe lucht met een stralende zon! het beloofd een mooie en schitterende dag te worden.

Je springt energiek uit je bed en gaat naar de keuken. Daar wacht een heerlijk ontbijt op jou met jouw favoriet drankje. Je eet op je gemak jouw ontbijt op en het valt je op dat je geen last krijgt van winderigheid tijdens je ontbijt.

Eens je heerlijke ontbijt op is, maak je u klaar om te vertrekken. Tijdens het poetsen van de tanden heb je geen last van winderigheid. Je gaat eerst nog even naar het toilet voor je vertrekt en alles verloopt vlekkeloos!

Je verlaat het toilet met een glimlach en vol zelfvertrouwen ga je de deur uit. Je kijkt naar je mooie heldere lucht en vangt de zonnestralen op. Je weet gewoon dat dit een TOP dag gaat worden zonder vervelende winderigheid! Je kan het gewoon voelen…

Je stapt trots op straat zonder bang te zijn dat je andere mensen zal storen met stinkende winderigheid. Je geniet van je dag en je laat je door niets tegen houden omdat je bomvol zelfvertrouwen zit.

Stel u voor, het leven dat u altijd al wou en waar u over droomde. Wel die droom is vlakbij. U kunt uw winderigheid met al de bijkomende gêne en irritatie stoppen. En u kunt dit bereiken zonder medicatie, een streng dieet te hoeven volgen… vanaf de eerste inname van Digestive Enzyme Complex… En de prijs die je voor dit moois betaalt is slechts €29.99!

Dus, doe uzelf alstublieft een plezier en stop met het u voor te stellen, maak het de realiteit! Als u niet blij bent met hoe u bent en hoe u zich voelt zal u waarschijnlijk nooit blij zijn TENZIJ u daar verandering in brengt door actie te ondernemen.

“Neem Geen Risico…”

We weten dat je zekerheid wilt voordat je Digestive Enzyme Complex gaat uitproberen. Daarom hebben wij besloten om al onze klanten een keiharde 30 dagen geld-terug-garantie te geven. Ben je niet tevreden van dit top product? Dan kun je binnen de 30 dagen het product terug opsturen naar ons en schrijven wij dezelfde dag nog je geld terug over. Meer zekerheid kun je niet krijgen…

Je hebt dus niets te verliezen.

Ja! Ik Ben Er Klaar Voor…

Ik heb genoeg van mijn klachten en wil zonder gêne en ongemak leven. Ik kies voor een beter leven en begrijp dat ik tijdelijk gebruik kan maken van een 40% korting!

Normale Prijs Voor Dit Geweldig Product …
€49.99

En Jij Kan Dit TOP Product Risicovrij Uittesten Aan 40% Korting!Vandaag Slechts €29.99!

Op uw nieuw leven zonder winderigheid met de bijkomende gêne en rare blikken van anderen.

 

PS: Je Kunt Nu 3 Dingen Doen:
 • Je sluit nu onmiddellijk deze pagina. Binnen 30 dagen ben je nog steeds opzoek naar de oplossing voor je klachten. Niets zal veranderen behalve dat dit uitzonderlijk aanbod is verlopen en jij 30 dagen ouder bent. Grijp nu je kans en leid jouw droomleven zonder winderigheid! Klik hier om veilig te bestellen.
 • Je neemt dagelijks gevaarlijke medicatie in voor jouw klachten die vaak niets aan je klachten doen. Jouw probleem wordt met de dag erger…
 • Je besluit om Digestive Enzyme Complex een kans te geven en bestelt nu risico-vrij dit top product aan deze tijdelijke kortingsprijs. Je neemt voor elke maaltijd een capsule in zonder een moeilijk dieet te volgen en je klachten verdwijnen.
P.PS.

Jij kunt ook een leven leiden zonder die vieze winderigheid. Leeftijd…  geslacht… vorige mislukkingen zijn niet van belang.

Laat je klachten niet zover komen dat je sociale en professionele leven eraan lijden! Doe er wat aan.

NU kun je het nog stoppen en zonder die vieze klachten leven. Waar wacht je nog op?

Dit top product zal ook bij u werken!

En je hebt niets te verliezen! Buiten winderigheid, immens veel gêne, schaamte en opmerkingen van anderen over je stinkende winden  heb je niets te verliezen!

“Veel Gestelde Vragen”
Is Dit Product Veilig?

Uiteraard. Helaas hebben weinig voedingssupplementen die online verkocht worden een notificatienummer, wat wil zeggen dat deze niet gekeurd zijn door het Belgische en Europese voedselagentschap (FAVV). Digestive Enzyme Complex heeft dit notificatienummer WEL (PL_AS 2314/1) en is dus goed gekeurd volgens de strenge Europese wetgeving. Dit product kan met een gerust hart ingenomen worden. Geen schadelijke stoffen of verboden middelen in Digestive Enzyme Complex.

Het notificatienummer kan gecontroleerd worden bij het FAVV onder het merk Nutricolon. Hierbovenop zijn de ingrediënten van dit kwalitatief product van de hoogste kwaliteit en ontwikkeld in één van de beste labo’s ter wereld!

Wanneer Zal Ik Resultaten Zien? 

Resultaten variëren van persoon tot persoon aangezien ieder mens anders is. De meeste mensen zien na 3-7 dagen van dagelijks gebruik duidelijke resultaten. Het beste is om voor ELKE maaltijd een capsule in te nemen. Indien u geen resultaten ziet heeft u altijd recht op de 100% geld terug garantie!

Kan Ik Ook Bestellen Met Een Belgische Bank? 

Jazeker, Je kunt perfect bestellen via een Belgische rekening. Klik op deze link en kies de optie “bankcontact mister cash” om te bestellen met een Belgische bankrekening.

Kan ik jullie telefonisch contacteren?

Dat is mogelijk via het nummer 0032 496027667 vanaf 9 uur tot 18 uur. Wij helpen u graag verder met uw vragen.