Vragen? Mail ons: info@nutricolon.nl

De Snelste Manier Om Opgeblazen Gevoel, Buikkrampen En Winderigheid Te Stoppen, Gegarandeerd!

Heeft u ook soms last van maag-en darmklachten zoals...

  • Buikpijn en buikkrampen
  • Winderigheid en flatulentie
  • Opblazen gevoel en een opgezette maag en buik
  • Darmgeluiden en borrelingen kort na het eten

Onze Spijsvertering Verzwakt Naarmate We Ouder Worden...

Onderzoekers hebben een onderzoek gevoerd naar de productie van maagzuur. Hun resultaat is dat we op 40 jarige leeftijd nog maar de HELFT zoveel maagzuur produceren als op 20 jarige leeftijd.


Hieruit kunnen we concluderen dat het normaal is dat onze spijsvertering verzwakt naarmate we ouder worden.


Bijna alles functioneert minder goed naarmate we ouder worden. Onze haren worden dunner en verliezen hun glans en kleur...


Onze ogen gaan er op achteruit, ons kraakbeen vermindert, onze huid wordt minder flexibel en rimpels ontstaan, enzovoort... Denk je dat Usain Bolt sneller gaat lopen op zijn 50 dan op zijn 30ste levensjaar? Neen, logisch toch.

 

Bij onze spijsvertering is dit net hetzelfde. Naarmate we ouder worden maken we minder maagzuur en spijsverteringenzymen aan. Hierdoor kunnen we spijsverteringsklachten ontvangen zoals winderigheid en een opgezette buik.


Het is dus NORMAAL dat onze spijsvertering verzwakt naarmate we ouder worden. Dit betekent niet dat je hier niets aan kan doen...

 

Supercharge Jouw Spijsvertering

Studies tonen aan dat verteringsenzymen de vertering van je voeding verbeteren waardoor maag-en darmklachten zoals winderigheid en een opgezette buik vermeden worden.


Je kan verteringsenzymen vergelijken met kleine werkmannetjes die je voeding in kleine deeltjes opdelen zodat je maaltijden beter verteerd worden. 


Slechts 1 capsule voor de maaltijd innemen is voldoende om uw maaltijd te helpen verteren. De resultaten kunnen verbluffend zijn! Niet alleen zul je buikkrampen en andere darmklachten voorkomen. Ook zal uw voeding beter opgenomen worden waardoor uw lichaam beter kan functioneren.


Dus als jij last hebt van darmklachten zoals winderigheid, opgeblazen gevoel, buikpijn en buikkrampen doe je er goed aan om extra verteringsenzymen in te nemen voor jouw maaltijden.

Het gaat zeer goed met mij. Dankzij de enzymen heb ik weer een vrijwel normaal leven. Niets geen angst meer om buiten te gaan. Gewoon boodschappen doen en uitgaan. Mijn darm is rustig en dat na 40 jaar. Groetjes 


Peggy

Controleer hier de originele review

Het gaat uitstekend met mijn darmklachten die ik vroeger had en nu zo goed als helemaal verdwenen zijn. Verder vind ik het een echt topproduct en zou ik het aan mensen aanraden die te kampen hebben met darmklachten.


Alessandro

Controleer hier de originele review

Hartelijk dank voor jullie vriendelijke en goede service! Het gaat goed met mij en jullie product werkt uitstekend, ik voel me nu al veel beter dan voorheen!


Martin

Controleer hier de originele review

Als jij genoeg hebt van jouw darmklachten en net zoals bovenstaande recensies af wilt van jouw winderigheid en opgezette buik, klik dan op onderstaande oranje knop.

Referenties:


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1812045

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5145014

Copyright 2020 Nutricolon | Privacy | Algemene voorwaarden

error: Content is protected by the EU Copyright law Directive 2006/115/EC !!