Algemene Voorwaarden

Op deze webpagina vindt u de algemene voorwaarden terug. Dit houdt in, de leveringstermijnen naar Nederland en België, alsook buiten de Benelux, wat te doen bij mogelijke beschadiging van de goederen, geld terug garantie en de resultaten disclaimer. Wanneer u onze website gebruikt en/of onze producten bestelt, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Leveringstermijnen

De goederen worden verstuurd vanuit Nederland. Wanneer u voor 18u besteld op werkdagen wordt het pakket de volgende dag geleverd in landen zoals België en Nederland, niet meerekening houdend met weekend en verlofdagen. Leveringstermijnen voor pakketten buiten België en Nederland kunnen 1 tot 2 dagen in beslag nemen om geleverd te worden.

Wat te doen bij beschadiging?

Indien het pakket beschadigd toekomt raden we aan om altijd eerst foto's van het pakket te maken. Contacteer ons via onze contact pagina en stuur deze foto's op. Wij sturen u zo snel mogelijk een nieuw goed op of betalen uw aankoopbedrag terug.

Geld-Terug-Garantie

Bij ontevredenheid van het goed, kunt u gebruikmaken van de 30 dagen geld terug garantie. Dit houdt in dat u binnen de 30 dagen ongeopende goederen terug kunt sturen. U krijgt binnen de 30 dagen na ontvangst van de teruggestuurde goederen uw aankoopbedrag teruggestort.

Resultaten disclaimer

Nutricolon ontwikkelt en produceert producten op basis van wetenschap. Onze producten werken maar besef dat de resultaten verschillen van persoon tot persoon. Reeds behaalde resultaten van klanten kunnen niet beloofd worden aangezien ieder mens verschillend is en anders reageert op voedingsmiddelen.

error: Content is protected by the EU Copyright law Directive 2006/115/EC !!